Rólunk

Külső / Belső burkolatok

BEMUTATÓTERMÜNK

Cégünk új bemutatóterme 2017-ben nyitotta meg kapuit. Szakítva a megszokott módszerekkel, egy olyan helyet álmodtunk meg, amire Magyarországon eddig még nem volt példa.

MEGTEKINTÉS

STONECONCEPT-048_netes

KIEMELKEDŐ SZAKTUDÁS

szaktudas

Cégünk jelentős múltra tekint vissza a hidegburkolatok piacán. Ez idő alatt elértük , hogy  a legjobb minőségű porcelán lapokat gyártó cégtől importáljuk ezen anyagokat,melyek között biztosan megtalálja az Ön elképzeléseinek megfelelőt, melyet nálunk, Magyarország legnagyobb és leginnovatívabb bemutatótermében tekinthet meg.

beszerzes

BESZERZÉS

Ariostea porcelán termékeinket Olaszországból importáljuk közvetlenül a gyártótól. Így a legrövidebb időn belűl jut el Önhöz a burkolat.

 

TERMÉKEK

Ezen termékeinket különböző mintákkal és méretekben forgalmazzuk. Megtalál nálunk a kő hatású kerámia táblától a fa hatásúig rengeteg fajtát.

 

STONECONCEPT-018

Munkánkat nagyban segíti üzemünk, mely a legkorszerűbb technikai eszközökkel van felszerelve, hogy a lehető leghatékonyabban és legmagasabb szinten tudjuk az Önök igényeit kielégíteni. Üzemünkhöz 3200 m²-es raktár tartozik, mely szintén a gyorsabb kiszolgálást segíti elő, hogy termékeinkre a lehető legkevesebbet kelljen várni.

rolunk-csapatunk

CSAPATUNK

Fiatalos és hozzáértő szakmai csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll, a vásárlás során és utána is, amennyiben bármilyen kérdése felmerülne.

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL

Ajánlatkérés