About Us

Külső / Belső burkolatok

BEMUTATÓTERMÜNK

Cégünk új bemutatóterme 2017-ben nyitotta meg kapuit. Szakítva a megszokott módszerekkel, egy olyan helyet álmodtunk meg, amire Magyarországon eddig még nem volt példa.

BŐVEBBEN

STONECONCEPT-055_netes

KIEMELKEDŐ SZAKTUDÁS

szaktudas

Cégünk jelentős múltra tekint vissza a természetes kövek piacán. Ez idő alatt elértük , hogy a világ több pontjáról, közvetlen bányakapcsolattal importáljuk a legváltozatosabb kőtípusokat,

melyek között biztosan megtalálja az Ön elképzeléseinek megfelelőt, melyet nálunk, Magyarország legnagyobb és leginnovatívabb bemutatótermében tekinthet meg.

beszerzes

BESZERZÉS

Burkolatainkat a világ több pontjáról szerezzük be , ezek közé tartozik többek között – Törökország, Olaszország, Görögország, Kína , Brazília, Németország , Portugália, Lengyelország.

További országok

TERMÉKEK

Fő termékünknek tekinthetjük a kvarc kompozit anyagot, ami speciálisan konyhapultnak lett kifejleszve, így jelenleg nincs ennél tartósabb anyag ezen a felhasználási területen.

KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ

rolunk-termekek

Munkánkat nagyban segíti üzemünk, mely a legkorszerűbb technikai eszközökkel van felszerelve, hogy a lehető leghatékonyabban és legmagasabb szinten tudjuk az Önök igényeit kielégíteni. Üzemünkhöz 3200 m²-es raktár tartozik, mely szintén a gyorsabb kiszolgálást segíti elő, hogy termékeinkre a lehető legkevesebbet kelljen várni.

rolunk-csapatunk

CSAPATUNK

Fiatalos és hozzáértő szakmai csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll, a vásárlás során és utána is, amennyiben bármilyen kérdése felmerülne.

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL

Ajánlatkérés