Rólunk

Külső / Belső burkolatok

TERMÉSZETES KÖVEK

Fő profilunk a kőburkolatok forgalmazása és kivitelezése, emellett azonban szaktanács adást, tervezést és látványtervezést is vállalunk. Az évek során dinamikusan fejlődött cégünk. Igyekszünk lépést tartani a mai modern elképzelésekkel, újdonságokkal és technológiai fejlődéssel.

STONECONCEPT-055_netes

BEMUTATÓTERMÜNK

szaktudas

Új bemutatótermünk 2017-ben nyitotta meg kapuit. Szakítva a megszokott módszerekkel, egy olyan helyet álmodtunk meg, amire Magyaroszágon eddig még nem volt példa.

Kőtípusainkat nálunk, az ország legnagyobb és leginnovatívabb bemutatótermében tekintheti meg.

beszerzes

SZAKÉRTELEM

Cégünk jelentős múltra tekint vissza természetes kövek piacán. Ez idő alatt elértük, hogy a világ több pontjáról, közvetlen bányakapcsolattal importáljuk a legváltozatosabb kőtípusokat, melyek között biztosan megtalálja az Ön elképzeléseinek megfelelőt.

BESZERZÉSI FORRÁSAINK

Anyagainkat a világ több több pontjáról szerezzük be, ezek közé tartozik többek között – Törökország, Olaszország, Görögország, Kína, Brazília, Németország, Portugália, Lengyelország.

01_stoneconcept_vector_graphics_hat_map

A kövek importálása mellett, azok nagyüzemi feldolgozásával is foglalkozunk, így rövid határidőn belül méretre vágott elemekkel is kiegészítheti kőburkolatait. Munkánkat nagyban segíti üzemünk, mely a legkorszerűbb technikai eszközökkel van felszerelve, hogy a lehető leghatékonyabban és legmagasabb szinten tudjuk az Önök igényeit kielégíteni. Üzemünkhöz 3200 m²-es raktár tartozik, mely szintén a gyorsabb kiszolgálást segíti elő, hogy termékeinkre a lehető legkevesebbet kelljen várni.

csapatunk

CSAPATUNK

CSAPATUNK Fiatalos és hozzáértő szakmai csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll, a vásárlás során és utána is, amennyiben bármilyen kérdése felmerülne. KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL

Ajánlatkérés